Privacy & Terms

I hereby give my unequivocal consent to Spiral Signature / Saya dengan ini memberi persetujuan saya dengan jelas kepada Spiral Signature: –

To store and process my Personal Data (e.g.Sensitive information such as Bank Account Details) only for the strict purpose of maintaining/managing my account. / Untuk menyimpan dan memproses Data Peribadi saya (cth. Maklumat sensitif seperti Butiran Akaun Bank) hanya dengan tujuan khusus bagi menguruskan/mengekalkan akaun saya.

Important Note / Nota Penting:

*For the purpose of updating or correcting such data, you may at any time apply to Spiral Signature to have access to your personal data. /* Untuk tujuan mengemas kini atau membetulkan data tersebut, anda boleh pada bila-bila masa memohon kepada Spiral Signature untuk mengakses data peribadi anda.

*For the avoidance of doubt, Personal Data includes all data defined within the Personal Data Protection Act 2010(PDPA 2010) including all data you had disclosed to Spiral Signature in this Form. /* Untuk mengelakkan sebarang keraguan, Data Peribadi merangkumi semua data yang ditakrifkan dalam Akta Perlindungan Data Peribadi 2010(PDPA 2010) termasuk semua data yang anda telah nyatakan kepada Spiral Signature dalam Borang ini.

Disclaimer/Penafian:

*Spiral Signature is a closed-group consumer rewards programme based on retail price value sales of products listed within the website (www.yourdeal.my/spiralsignature). Spiral Signature is in no manner affiliated or imposing any method directly or indirectly constituted as Direct Sales or Multi-Level Marketing operating structure within its regular activities and operation. /*Spiral Signature adalah program ganjaran pengguna tertutup berdasarkan jualan nilai harga runcit produk yang terdapat di dalam laman web. (www.yourdeal.my/spiralsignature). Signature Spiral tidak ada kaitan atau mengenakan apa-apa kaedah secara langsung atau tidak langsung yang boleh ditakrifkan sebagai struktur operasi Jualan Langsung atau Pemasaran Berbilang Tingkat dalam aktiviti lazim dan operasinya.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube
SiHulk

FREE
VIEW