Petua Niaga SiHulk

Perniagaan yang cepat berkembang dengan jalan senang ialah oerniagaan yang TIADA PERSAINGAN.

Perniagaan yang mempunyai saingan umpamanya Coca Cola dan Pepsi di mana pengguna mempunyai pilihan untuk membeli Pepsi atau Coke!

Perniagaan yang tiada saingan pula selalunya diberikan kelebihan monopoli seperti Tenaga Nasional atau Telekom Malaysia.

SiHulk ialah produk yang masih belum ada persaingan walau tidak diberikan kelebihan untuk monopoli.

SiHulk memonopoli perniagaan kerana kekerdilannya. Tiada yang mampu menirunya kerana recipinya adalah rahsia.

SiHulk ialah minuman kaya dengan mikrob madu lebah yang diaktifkan dengan kaedah Golden Cosmic Angle.

Sungguhpun dunia sains mengetahui Golden Cosmic Angle menerusi Sidereal Time dan Molecular Geometry, tetapi aplikasi kedua dua hukum alam ini tidak dapat diterjemahkan ke dalam produk. SiHulk muncul sebagai jenama bagi produk berasaskan 2 formula alam ini.

Pernigaan yang bersaingan mampu maju tetapi terpaksa melalui cara sukar iaitu BERSAING.

Cuba anda bayangkan di dalam dunia ini hanya anda seorang sahaja yang boleh menjual kasut kerana anda sorang sahaja yang mampu membuat kasut.

Penduduk dunia pula memerlukan kasut untuk mengalas kaki mereka daripada sakit atau selamat apabila memijak.

Tinggal lagi anda perlu memberitahu dunia akan kewujudan kasut dan manusia mencubanya. Mustahil mereka menolak kasut setelah dapat merasai bahawa kasut adalah keperluan mereka. Bahkan mereka berterima kasih keoada anda kerana memperkenalkan kasut kepada mereka.

Begitulah keadaan SiHulk yang belum diketahui ramai di Malaysia bahkan dunia masih belum mendengarnya.

Cara memperkenalkan SiHulk adalah amat mudah! Sangat mudah! Bawa kotak SiHulk berisi SiHulk ke mana mana. Dan yang pasti manusia akan tertarik dengan kotak SiHulk. Mereka akan tertanya tanya!!!

Kerana kotak SiHulk telah direka bentuk menurut Golden Ratio. Manakala air SiHulk pula mengandungi aura yang sama dengan kehendak naluri manusia. Kecuali manusia yang telah rosak auranya.

Tidak semua manusia rosak auranya. Kerosakan aura manusia berlaku apabila manusia hilang ingatan seperti mabuk atau khayal atau “high”. Atau dirasuk atau dipengaruhi sihir atau saka.

Mudahkan? Bawa kotak SiHulk sahaja dan tunggu orang bertanya sahaja. Anda tahu Golden Ratio? Nisbah kejadian alam adalah berdasarkan 1:618

Jangan buka kotak. Cerita dahulu dan buka kotak apabila customer minat untuk tahu. Panjang kotak SiHulk ialah 31 cm dibahagi dengan tinggi kotak 19.16 cm dan jawapannya ialah 1.618.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SiHulk

FREE
VIEW