Spiral Signature

Spiral Signature merupakan program pemasaran bagi memasarkan produk SiHulk. Nama Spiral dipilih kerana sifatnya yang sentiasa bergerak dan beredar dalam dua arah. Manakala Signature pula ialah ahli yang menyertainya.

Produk jenama SiHulk adalah produk kesihatan dan kegunaan harian yang diformulasi dan dikilangkan sendiri yang berpusat di Johor Bahru, Johor Darul Ta’zim dengan platform syarikat sendirian berhad – Nusaraya Resources Sdn. Bhd.

Produk diberikan jenama SiHulk yang membawa makna kebenaran yang ditemui iaitu Golden Cosmic Angle (Sudut Kosmik Semesta) menerusi kajian di peringkat doktor falsafah di Universiti Teknologi Malaysia.

Penemuan ini telah menarik perhatian banyak pihak termasuk Britsh Publishing House yang berpusat di London. Ia diterapkan dalam pembinaan produk dan juga sistem pemasaran.

Program Spiral Signature ini menggunakan platform e-commerce di mana semua pembelian dibuat atas talian intenet termasuk semua komisen akan dikira sebaik sahaja pembelian selesai

Penyertaan sebagai ahli adalah percuma melalui penajaan oleh ahli sedia ada. Anda perlulah menghubungi ahli sedia ada di LOKASI AHLI untuk mendapatkan LINK penajaan. Pendaftaran anda adalah menerusi LINK ahli sedia ada. Bagi mendapatkan LINK anda, anda perlulah membuat pembelian mana mana produk. Setelah itu anda akan menggunakan LINK anda untuk menaja ahli baharu dengan berkongsi LNK anda menerusi media sosial.

Hantarkan link anda kepada rakan taulan bagi menaja mereka secara ONLINE. Kemudian bila mereka log masuk dan membeli anda akan medapat 40% daripada belian pertama mereka. Belian kedua dan seterusnya anda masih lagi mendapat 6% daripada pembelian mereka yang anda taja.

Mereka akan mengulangi pembelian mereka lagi dan anda akan mendapat komisen 6% sampai bila bila selagi mana mereka membeli. Walau bagaimanapun untuk anda layak mendapat komisen ini anda perlu membuat pembelian walau sekali dalam sebulan.

Sekiranya ahli penajaan anda turut menaja seperti anda, anda akan memperolehi 5% daripada pembelian ahli baharu ini, Begitulah seterusnya – 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%. Selepas generasi ke enam anda tidak akan memperolehi komisen lagi.

Pembelian dibuat atas talian terus kepada kilang yang akan mengirim kepada anda sejurus anda membayar menerusi perbankan internet. Atau anda boleh membuat pembelian secara tunai di PENGEDAR seluruh negara yang dilantik.

MANFAAT PENDAPATAN

 1. Keahlian percuma
 2. Harga lebih murah 
 3. Untung runcit
 4. Casback probadi
 5. Bonus penajaan
 6. Cashback rangkaian
 7. Komisen affiliate

MANFAAT SAMPINGAN

 1. Sihat tubuh badan
 2. Kesedaran kesihatan
 3. Platform perniagaan
 4. Ilmu perniagaan
 5. Platform e-commerce
 6. Rangkaian perniagaan
 7. Ikatan silaturahim
SiHulk

FREE
VIEW